Hogeschool Van Hall Larenstein – VHL University of Applied Sciences op LinkedIn: Laten we alvast het weekend aftrappen met fantastisch nieuws:… (2024)

Hogeschool Van Hall Larenstein – VHL University of Applied Sciences

36.960 volgers

  • Deze bijdrage melden

Laten we alvast het weekend aftrappen met fantastisch nieuws: Milieukundestudent Esther de Kroon heeft zojuist de Rachel Carson afstudeerprijs voor hbo gewonnen! Zij deed mee met een afstudeeronderzoek over energievermindering bij het waterzuiveringsproces. Hierin heeft ze onderzocht hoe je op een energiezuinige manier ijzer uit drinkwater kunt halen met haar thesis "Iron oxidation in groundwater using a hyperbolic water vortex system". Wat de prestatie extra knap maakt is dat zij de bachelor Milieukunde combineerde met een bachelor Chemische Technologie, een double degree dus. Van harte gefeliciteerd Esther!!!

  • Hogeschool Van Hall Larenstein – VHL University of Applied Sciences op LinkedIn: Laten we alvast het weekend aftrappen met fantastisch nieuws:… (2)
  • Hogeschool Van Hall Larenstein – VHL University of Applied Sciences op LinkedIn: Laten we alvast het weekend aftrappen met fantastisch nieuws:… (3)

66

Interessant Commentaar

Meld u aan als u een opmerking wilt weergeven of toevoegen.

Meer relevante bijdragen

  • Hogeschool Van Hall Larenstein – VHL University of Applied Sciences

    36.960 volgers

    • Deze bijdrage melden

    Hogeschool Van Hall Larenstein 𝗱𝘂𝘂𝗿𝘇𝗮𝗮𝗺𝘀𝘁𝗲 𝗶𝗻𝘀𝘁𝗲𝗹𝗹𝗶𝗻𝗴 𝘃𝗼𝗼𝗿 𝗵𝗼𝗴𝗲𝗿 𝗼𝗻𝗱𝗲𝗿𝘄𝗶𝗷𝘀 𝟮𝟬𝟮𝟰 🥇💚Tijdens de #SustainaBul 2024 is Hogeschool Van Hall Larenstein – VHL University of Applied Sciences uitgeroepen tot duurzaamste instelling voor hoger onderwijs in Nederland. Al voor de vierde keer (in 2020, 2022, 2023 en 2024) mag de hogeschool deze titel dragen, die door de studenten uit het hoger onderwijs wordt toegekend. Sinds 2018 is HVHL de hoogst scorende hogeschool.Bij het beoordelen van de onderwijsinstellingen werd gelet op de integratie van duurzaamheid binnen onderwijs, onderzoek, bedrijfsvoering en in de best practices. Op de aspecten ‘onderzoek’ en ‘best practice’ behaalde #HVHL het maximaal aantal te behalen punten.Anneke Luijten-Lub, lid van het College van Bestuur is heel blij met deze erkenning door de Studenten van Morgen. “Duurzaamheid zit in de genen van onze hogeschool. En door ons onderzoek en onderwijs ook in de genen van de professionals die wij afleveren: stuk voor stuk maken zij in hun loopbaan de samenleving telkens een stukje duurzamer. Dat we de titel ‘duurzaamste instelling voor hoger onderwijs’weer mogen dragen, maakt mij meer dan trots op alle collega’s en studenten!”Onderzoeksprojecten en nieuw onderwijsconcept ‘ademen’ duurzaamheidIn de ranking complimenteerde de jury HVHL voor de duurzaamheidsagenda binnen het onderzoek en de projecten van de hogeschool, die gekoppeld zijn aan de SDG’s. Waardering was er ook voor de ontwikkeling van HVHL’s nieuwe onderwijsconcept, waarbij onder meer studenten vroegtijdig betrokken zijn. Over de bedrijfsvoering geeft de jury aan dat HVHL duidelijke doelen en implementatiestappenkiesten daarmee heel goed werkt aan de eigen verduurzaming.De SustainaBul is dé ranglijst van Nederlandse universiteiten en hogescholen op het gebied van duurzaamheid. Het is een initiatief van het landelijk studentenplatform ‘Studenten voor Morgen’ met als doel duurzaamheid binnen de instellingen voor hoger onderwijs te stimuleren. De ranking is gebaseerd op de mate waarin de onderwijsinstellingen duurzaamheid hebben geïntegreerd in hun onderwijs, onderzoek en bedrijfsvoering. De SustainaBul werd dit jaar voor de dertiende keer uitgereikt tijdens Groene Peper, het event op het gebied van duurzaamheid voor #mbo, #hbo en #wo.

    • Hogeschool Van Hall Larenstein – VHL University of Applied Sciences op LinkedIn: Laten we alvast het weekend aftrappen met fantastisch nieuws:… (7)

    137

    11 commentaren

    Interessant Commentaar

    Meld u aan als u een opmerking wilt weergeven of toevoegen.

  • Hogeschool Van Hall Larenstein – VHL University of Applied Sciences

    36.960 volgers

    • Deze bijdrage melden

    Kom jij het HVHL team versterken? Bekijk deze vacatures ↓𝗝𝘂𝗻𝗶𝗼𝗿 𝗿𝗲𝘀𝗲𝗮𝗿𝗰𝗵𝗲𝗿 - 𝗜𝗻𝘃𝗲𝗿𝘁𝗲𝗯𝗿𝗮𝘁𝗲 𝗵𝗲𝗿𝗯𝗶𝘃𝗼𝗿𝗲𝘀 𝗳𝗼𝗿 𝗿𝗲𝗲𝗳 𝗿𝗲𝘀𝘁𝗼𝗿𝗮𝘁𝗶𝗼𝗻 𝗮𝗻𝗱 𝗳𝗶𝘀𝗵𝗲𝗿𝗶𝗲𝘀 𝗱𝗲𝘃𝗲𝗹𝗼𝗽𝗺𝗲𝗻𝘁 (𝗦𝗮𝗯𝗮)Onderzoek naar de rol van ongewervelde grazers bij het herstel van koraalriffen en de diversificatie van de visserij in de Nederlandse Caraïben. Onderzoek vanuit Van Hall Larenstein en partners focust op soorten zoals de Caribische koningskrab en West-Indische zee-ei. De kandidaat moet bereid zijn om op Saba te wonen en vaak te reizen tussen de eilanden.𝗟𝗶𝗳𝗲 𝘀𝘂𝗽𝗽𝗼𝗿𝘁 𝗺𝗮𝗻𝗮𝗴𝗲𝗿 𝗳𝗼𝗿 𝗴𝗿𝗮𝘇𝗲𝗿 𝗿𝗲𝘀𝘁𝗼𝗿𝗮𝘁𝗶𝗼𝗻 (𝗦𝗮𝗯𝗮)Verantwoordelijk voor de installatie en het beheer van levensondersteunende systemen in het Saba Research Center. Werkzaamheden omvatten het ontwerpen, installeren en onderhouden van systemen voor kweek en groei van mariene grazers en het waarborgen van optimale levensomstandigheden.𝗣𝗵𝗗 𝗿𝗲𝘀𝗲𝗮𝗿𝗰𝗵𝗲𝗿 𝗚𝗿𝗮𝘇𝗲𝗿 𝗥𝗲𝘀𝘁𝗼𝗿𝗮𝘁𝗶𝗼𝗻 - 𝗦𝗲𝗮 𝘂𝗿𝗰𝗵𝗶𝗻 𝗰𝘂𝗹𝘁𝘂𝗿𝗲 𝗮𝗻𝗱 𝗿𝗲𝘀𝘁𝗼𝗰𝗸𝗶𝗻𝗴 (𝗦𝗮𝗯𝗮)Een vierjarige PhD-positie in samenwerking met Wageningen Universiteit over het gebruik van zee-egels in rifherstelpraktijken, met onderzoek naar hun dieet, kweek en uitgroei. De onderzoeken vinden plaats op Saba.𝗣𝗿𝗼𝗷𝗲𝗰𝘁𝗺𝗮𝗻𝗮𝗴𝗲𝗿 𝘃𝗼𝗼𝗿 𝗱𝗲 𝗮𝗳𝗱𝗲𝗹𝗶𝗻𝗴 𝗢𝗻𝗱𝗲𝗿𝘇𝗼𝗲𝗸 (𝗩𝗲𝗹𝗽)Verantwoordelijk voor het managen van onderzoeksprojecten binnen HVHL gericht op duurzame landbouw, klimaatadaptatie, waterbeheer en biodiversiteit. De projectmanager plant en coördineert de processen en werkt nauw samen met lectoren, onderzoekers en externe partners.𝗢𝗽𝗹𝗲𝗶𝗱𝗶𝗻𝗴𝘀𝗺𝗮𝗻𝗮𝗴𝗲𝗿 𝘃𝗼𝗼𝗿 𝗱𝗲 𝗼𝗽𝗹𝗲𝗶𝗱𝗶𝗻𝗴 𝗕𝗼𝘀- 𝗲𝗻 𝗡𝗮𝘁𝘂𝘂𝗿𝗯𝗲𝗵𝗲𝗲𝗿 (𝗩𝗲𝗹𝗽)Als Opleidingsmanager van Bos- en Natuurbeheer leid je een team dat zich richt op het opleiden van experts in bos- en natuurbeheer, met een sterke focus op duurzaamheid en maatschappelijke vraagstukken. Je werkt samen met een team van ongeveer 45 medewerkers en bent medeverantwoordelijk voor de ontwikkeling van het onderwijs en het curriculum.𝗖𝗼𝗻𝘁𝗲𝗻𝘁 𝗖𝗿𝗲𝗮𝘁𝗼𝗿 (𝗩𝗲𝗹𝗽 𝗼𝗳 𝗟𝗲𝗲𝘂𝘄𝗮𝗿𝗱𝗲𝗻)Als Content Creator binnen de afdeling Marketing & Communicatie ben je verantwoordelijk voor het creëren van inspirerende en activerende content. Je werkt aan de zichtbaarheid van HVHL door middel van verschillende media en draagt bij aan de profilering van de hogeschool.Ontdek jouw volgende carrièrestap:👉 https://werkenbij.hvhl.nl/#HVHL #duurzaamheid #onderwijs #innovatie #toekomst

    • Hogeschool Van Hall Larenstein – VHL University of Applied Sciences op LinkedIn: Laten we alvast het weekend aftrappen met fantastisch nieuws:… (12)

    24

    1 commentaar

    Interessant Commentaar

    Meld u aan als u een opmerking wilt weergeven of toevoegen.

  • Hogeschool Van Hall Larenstein – VHL University of Applied Sciences

    36.960 volgers

    • Deze bijdrage melden

    De lente is in volle bloei op het prachtige landgoed van #HVHL! Wat is jouw favoriete plek? Deel het in de comments! 🌳

    23

    Interessant Commentaar

    Meld u aan als u een opmerking wilt weergeven of toevoegen.

  • Hogeschool Van Hall Larenstein – VHL University of Applied Sciences

    36.960 volgers

    • Deze bijdrage melden

    Dit jaar organiseren universiteiten en hogescholen gezamenlijke een BioBlitz onder de naam #HogerOnderwijsBloeit om de biodiversiteit te versterken. Een Bioblitz is een challenge om zoveel mogelijk planten en dieren te registreren binnen een vastgestelde tijd. Doe jij mee? Het is leuk en heel simpel. Download de app Obsidentify en maak foto’s van de planten en dieren die jij ziet. De Bioblitz start vandaag en duurt een maand, dus meedoen kan tot 21 juni. Lukt het ons om 5.000 soorten te registreren op de terreinen van het Hoger Onderwijs?Wil je meer weten wat het Hoger Onderwijs doet om de biodiversiteit te versterken op hun terreinen? Bekijk dan eens deze video met wat voorbeelden. PS Wist je dat van de 1700 inheemse Nederlandse plantensoorten hier op het landgoed in Velp de helft te vinden zijn?

    45

    7 commentaren

    Interessant Commentaar

    Meld u aan als u een opmerking wilt weergeven of toevoegen.

  • Hogeschool Van Hall Larenstein – VHL University of Applied Sciences

    36.960 volgers

    • Deze bijdrage melden

    Een (zonnige) dag op pad met de opleiding management van de leefomgeving. ☀️🌱Vind jij het leuk om verschillende mensen bij elkaar te brengen en weet jij creatieve oplossingen te bedenken? Wil jij meewerken aan nieuwe kansen in het landelijk gebied? Of wil je juist aan de slag met innovatieve oplossingen in de stad van de toekomst? Door slimme innovaties toe te passen en haalbare en betaalbare oplossingen te bedenken, zorg jij straks samen met anderen voor een duurzamere en beter leefbare omgeving. Bekijk de verschillende mogelijkheden bij de opleiding Management van de Leefomgeving.Kom naar de open avond op 6 juni:👉 https://lnkd.in/eGNPk5qr

    • Hogeschool Van Hall Larenstein – VHL University of Applied Sciences op LinkedIn: Laten we alvast het weekend aftrappen met fantastisch nieuws:… (20)
    • Hogeschool Van Hall Larenstein – VHL University of Applied Sciences op LinkedIn: Laten we alvast het weekend aftrappen met fantastisch nieuws:… (21)
    • Hogeschool Van Hall Larenstein – VHL University of Applied Sciences op LinkedIn: Laten we alvast het weekend aftrappen met fantastisch nieuws:… (22)
    • Hogeschool Van Hall Larenstein – VHL University of Applied Sciences op LinkedIn: Laten we alvast het weekend aftrappen met fantastisch nieuws:… (23)
    • Hogeschool Van Hall Larenstein – VHL University of Applied Sciences op LinkedIn: Laten we alvast het weekend aftrappen met fantastisch nieuws:… (24)

      +1

    43

    Interessant Commentaar

    Meld u aan als u een opmerking wilt weergeven of toevoegen.

  • Hogeschool Van Hall Larenstein – VHL University of Applied Sciences

    36.960 volgers

    • Deze bijdrage melden

    🌍Regisseur van de toekomst gezocht!De uitdagingen in het landelijk gebied zijn groter dan ooit: #zonnevelden, #windmolenparken, #stikstof, #biodiversiteit, #waterhuishouding, #natuurbehoud, #economie, #woningbouw, #recreatie, en #landbouw…Klimaatverandering verandert de leefomgeving ingrijpend en onomkeerbaar. Dat vraagt om experts die deze complexe puzzel kunnen leggen.En dat is waar deMaster Duurzame Gebiedstransitiesvan Hogeschool Van Hall Larenstein – VHL University of Applied Sciences in beeld komt.🔄𝗗𝘂𝘂𝗿𝘇𝗮𝗺𝗲 𝗴𝗲𝗯𝗶𝗲𝗱𝘀𝘁𝗿𝗮𝗻𝘀𝗶𝘁𝗶𝗲𝘀 𝗰𝗲𝗻𝘁𝗿𝗮𝗮𝗹De masteropleiding richt zich op het leefbaar en duurzaam ontwikkelen van de landschappen. Jij wordt de regisseur die zorgt voor succesvolle transities door alle belanghebbenden te betrekken en uit te gaan van natuurlijke systemen zoals bodem-, water- en ecosysteem.🏞𝗕𝗮𝗹𝗮𝗻𝘀 𝘃𝗶𝗻𝗱𝗲𝗻 𝘁𝘂𝘀𝘀𝗲𝗻 𝗿𝘂𝗶𝗺𝘁𝗲𝗹𝗶𝗷𝗸𝗲, 𝗲𝗰𝗼𝗻𝗼𝗺𝗶𝘀𝗰𝗵𝗲 𝗲𝗻 𝘀𝗼𝗰𝗶𝗮𝗮𝗹-𝗺𝗮𝗮𝘁𝘀𝗰𝗵𝗮𝗽𝗽𝗲𝗹𝗶𝗷𝗸𝗲 𝘃𝗲𝗿𝗮𝗻𝗱𝗲𝗿𝗶𝗻𝗴𝗲𝗻Je houdt rekening met de belangen van gebruikers, eigenaren, beheerders, bestuurders en investeerders. Door een passende participatieaanpak te hanteren, werk je op procesniveau aan het toekomstbestendig maken van het landelijk gebied.🎓𝗣𝗿𝗮𝗸𝘁𝗶𝗷𝗸𝗴𝗲𝗿𝗶𝗰𝗵𝘁 𝗹𝗲𝗿𝗲𝗻Tijdens deze master behaal je drie leeruitkomsten:→ 𝗔𝗰𝘁𝗶𝗲𝗼𝗻𝗱𝗲𝗿𝘇𝗼𝗲𝗸: Combineer actie en onderzoek voor nieuwe kennis en praktijkverbetering.→ 𝗧𝗿𝗮𝗻𝘀𝗶𝘁𝗶𝗲𝗺𝗮𝗻𝗮𝗴𝗲𝗺𝗲𝗻𝘁: Geef richting en sturing aan transitieprocessen.→ 𝗣𝗲𝗿𝘀𝗼𝗼𝗻𝗹𝗶𝗷𝗸𝗲 𝗲𝗻 𝗽𝗿𝗼𝗳𝗲𝘀𝘀𝗶𝗼𝗻𝗲𝗹𝗲 𝗼𝗻𝘁𝘄𝗶𝗸𝗸𝗲𝗹𝗶𝗻𝗴: Groei in je rol als regisseur en ontwikkel je vaardigheden verder.Ben jij klaar om de toekomst vorm te geven en een verschil te maken in het landelijk gebied? Ontdek meer over deMaster Duurzame Gebiedstransitiesbij HVHL en meld je aan voor onze open avond op 6 juni.👉https://lnkd.in/eGNPk5qr

    • Hogeschool Van Hall Larenstein – VHL University of Applied Sciences op LinkedIn: Laten we alvast het weekend aftrappen met fantastisch nieuws:… (29)
    • Hogeschool Van Hall Larenstein – VHL University of Applied Sciences op LinkedIn: Laten we alvast het weekend aftrappen met fantastisch nieuws:… (30)
    • Hogeschool Van Hall Larenstein – VHL University of Applied Sciences op LinkedIn: Laten we alvast het weekend aftrappen met fantastisch nieuws:… (31)
    • Hogeschool Van Hall Larenstein – VHL University of Applied Sciences op LinkedIn: Laten we alvast het weekend aftrappen met fantastisch nieuws:… (32)
    • Hogeschool Van Hall Larenstein – VHL University of Applied Sciences op LinkedIn: Laten we alvast het weekend aftrappen met fantastisch nieuws:… (33)

      +1

    87

    3 commentaren

    Interessant Commentaar

    Meld u aan als u een opmerking wilt weergeven of toevoegen.

  • Hogeschool Van Hall Larenstein – VHL University of Applied Sciences

    36.960 volgers

    • Deze bijdrage melden

    🎉 Jan van der Ploeg is vandaag geïnaugureerd als Lector Inclusief Natuurbeheer! 🎉De middag begon met het symposium "Bridging the Science-Practice Gap for Inclusive Nature Conservation", waar gerenommeerde sprekers zoals Hampus Eriksson en Hugh Govan hun inzichten deelden over transdisciplinair onderzoek en gemeenschapsbeheer. De presentaties benadrukten het belang van samenwerking tussen wetenschap en praktijk om de biodiversiteit en veerkracht van ecosystemen te versterken.Na de pauze, muzikaal omlijst door de Caribische klanken van Grupo Bachi Bachi, hield Jan van der Ploeg zijn inaugurele rede "Barefoot Science; Applied Research for Inclusive Nature Conservation". Zijn passie en visie voor inclusief natuurbehoud resoneerden sterk bij de aanwezigen. De ceremonie werd afgesloten door Jan van Iersel, voorzitter van het College van Bestuur, en gevolgd door een feestelijke receptie waar de levendige muziek van Grupo Bachi Bachi de sfeer compleet maakte.Bedankt aan iedereen die heeft bijgedragen aan deze succesvolle dag, wij kijken uit naar de impact van Jan van der Ploeg's leiderschap in inclusief natuurbeheer!#InclusiefNatuurbeheer #Inauguratie #HogeschoolVHL #Biodiversiteit #WetenschapInDePraktijk #JanvanderPloeg

    • Hogeschool Van Hall Larenstein – VHL University of Applied Sciences op LinkedIn: Laten we alvast het weekend aftrappen met fantastisch nieuws:… (38)
    • Hogeschool Van Hall Larenstein – VHL University of Applied Sciences op LinkedIn: Laten we alvast het weekend aftrappen met fantastisch nieuws:… (39)
    • Hogeschool Van Hall Larenstein – VHL University of Applied Sciences op LinkedIn: Laten we alvast het weekend aftrappen met fantastisch nieuws:… (40)
    • Hogeschool Van Hall Larenstein – VHL University of Applied Sciences op LinkedIn: Laten we alvast het weekend aftrappen met fantastisch nieuws:… (41)
    • Hogeschool Van Hall Larenstein – VHL University of Applied Sciences op LinkedIn: Laten we alvast het weekend aftrappen met fantastisch nieuws:… (42)

      +2

    249

    43 commentaren

    Interessant Commentaar

    Meld u aan als u een opmerking wilt weergeven of toevoegen.

  • Hogeschool Van Hall Larenstein – VHL University of Applied Sciences

    36.960 volgers

    • Deze bijdrage melden

    Dit is de terugblik op de studium generale georganiseerd door het lectoraatCommunicatie, Participatie en Sociaal Ecologisch Leren(CoPSEL):Sink or Swim: water governance by the next generationJongere generaties zijn als huidige en toekomstige belanghebbenden essentieel bij het vormgeven van een duurzame toekomst rondom de urgente thema’s van waterbeheer, klimaatverandering en biodiversiteit. Daarom stond de vraag hoe we jongeren🧒kunnen betrekken bij de transitie naar duurzaam waterbeheer💧centraalJan Fliervoetbegeleidde als dagvoorzitter de studium generale in goede banen▶Loes Witteveengaf een introductie over het belang van participatief waterbeheer▶ Antropoloog Phebe Kloosgaf een presentatie over jeugdbetrokkenheid bij waterschapskwestiesVerbonden aan de projecten waaraan CoPSEL werkt, waren er vijf vragen waarover de zaal in discussie ging:🎭Hiphop de Hydrologische Opera: Hoe breng je watereducatie op het podium?🎓Innovatieve curricula - MSc River Delta Development: Waar zijn de nieuwe studenten van de watergerelateerde opleidingen?🎨Gaming en simulatie: RiverSideVillage the Game: Hoe zit het met serious games en andere op kunst gebaseerde methodologieën als ingang voor jeugdbetrokkenheid?🎤Living Dikes: Hoe laat je de stem van de jeugd horen en wie moet er luisteren?🤝Mens–water interactie bij de jeugd, geleidt door onderzoekster Lena HöllischCoPSEL werkt aan maatschappelijke vraagstukken rondom natuurlijke en sociale duurzaamheid. Het lectoraat werkt sector- en discipline overstijgend met een centrale rol voor communicatie, participatie en leren.

    • Hogeschool Van Hall Larenstein – VHL University of Applied Sciences op LinkedIn: Laten we alvast het weekend aftrappen met fantastisch nieuws:… (47)
    • Hogeschool Van Hall Larenstein – VHL University of Applied Sciences op LinkedIn: Laten we alvast het weekend aftrappen met fantastisch nieuws:… (48)
    • Hogeschool Van Hall Larenstein – VHL University of Applied Sciences op LinkedIn: Laten we alvast het weekend aftrappen met fantastisch nieuws:… (49)
    • Hogeschool Van Hall Larenstein – VHL University of Applied Sciences op LinkedIn: Laten we alvast het weekend aftrappen met fantastisch nieuws:… (50)
    • Hogeschool Van Hall Larenstein – VHL University of Applied Sciences op LinkedIn: Laten we alvast het weekend aftrappen met fantastisch nieuws:… (51)

      +2

    60

    4 commentaren

    Interessant Commentaar

    Meld u aan als u een opmerking wilt weergeven of toevoegen.

  • Hogeschool Van Hall Larenstein – VHL University of Applied Sciences

    36.960 volgers

    • Deze bijdrage melden

    Nieuw financieel landbouwsysteem noodzakelijk voor perspectief landbouw en natuur. ↓Binnen de voortdurende transitie naar toekomstbestendige landbouw stellen experts Peter van der Maas, Rik Eweg, Niek de Boer en Robert Baars van Hogeschool Van Hall Larenstein een vernieuwend financieel landbouwsysteem voor.De klimaat-, biodiversiteit- en wateropgaven in Nederland hebben onvoldoende voortgang en de landbouw heeft niet genoeg perspectief, omdat we vastzitten in het bestaande landbouwsysteem. De kosten die zijn gekoppeld aan transformatie naar een eigentijds, volhoudbaar landbouwsysteem worden onterecht bij de boer neergelegd.Zie PDF in de bijlage voor het complete opiniestuk.

    72

    6 commentaren

    Interessant Commentaar

    Meld u aan als u een opmerking wilt weergeven of toevoegen.

  • Hogeschool Van Hall Larenstein – VHL University of Applied Sciences

    36.960 volgers

    • Deze bijdrage melden

    Gisteren waren wij een dag op pad met de opleiding #diermanagement (AD). Zoals Marije mooi zei:"𝘥𝘦 𝘰𝘱𝘭𝘦𝘪𝘥𝘪𝘯𝘨 𝘻𝘪𝘵 𝘱𝘳𝘦𝘤𝘪𝘦𝘴 𝘵𝘶𝘴𝘴𝘦𝘯 𝘮𝘣𝘰 𝘦𝘯 𝘩𝘣𝘰 𝘪𝘯. 𝘑𝘦 𝘬𝘳𝘪𝘫𝘨𝘵 𝘮𝘦𝘦𝘳 𝘵𝘩𝘦𝘰𝘳𝘪𝘦 𝘥𝘢𝘯 𝘰𝘱 𝘩𝘦𝘵 𝘮𝘣𝘰, 𝘮𝘢𝘢𝘳 𝘰𝘰𝘬 𝘮𝘦𝘦𝘳 𝘱𝘳𝘢𝘬𝘵𝘪𝘫𝘬 𝘥𝘢𝘯 𝘦𝘦𝘯 𝘩𝘣𝘰 𝘣𝘢𝘤𝘩𝘦𝘭𝘰𝘳".Op 𝟲 𝗷𝘂𝗻𝗶 𝗶𝘀 𝗲𝗿 𝘄𝗲𝗲𝗿 𝗲𝗲𝗻 𝘁𝗼𝗳𝗳𝗲 𝗼𝗽𝗲𝗻 𝗮𝘃𝗼𝗻𝗱, inclusief de opleiding diermanagement.Aanmelden kan hier:👉 https://lnkd.in/eGNPk5qr

    • Hogeschool Van Hall Larenstein – VHL University of Applied Sciences op LinkedIn: Laten we alvast het weekend aftrappen met fantastisch nieuws:… (59)
    • Hogeschool Van Hall Larenstein – VHL University of Applied Sciences op LinkedIn: Laten we alvast het weekend aftrappen met fantastisch nieuws:… (60)
    • Hogeschool Van Hall Larenstein – VHL University of Applied Sciences op LinkedIn: Laten we alvast het weekend aftrappen met fantastisch nieuws:… (61)
    • Hogeschool Van Hall Larenstein – VHL University of Applied Sciences op LinkedIn: Laten we alvast het weekend aftrappen met fantastisch nieuws:… (62)
    • Hogeschool Van Hall Larenstein – VHL University of Applied Sciences op LinkedIn: Laten we alvast het weekend aftrappen met fantastisch nieuws:… (63)

      +5

    39

    Interessant Commentaar

    Meld u aan als u een opmerking wilt weergeven of toevoegen.

Hogeschool Van Hall Larenstein – VHL University of Applied Sciences op LinkedIn: Laten we alvast het weekend aftrappen met fantastisch nieuws:… (67)

Hogeschool Van Hall Larenstein – VHL University of Applied Sciences op LinkedIn: Laten we alvast het weekend aftrappen met fantastisch nieuws:… (68)

36.960 volgers

Profiel weergeven

Volgen
Hogeschool Van Hall Larenstein – VHL University of Applied Sciences op LinkedIn: Laten we alvast het weekend aftrappen met fantastisch nieuws:… (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Nathanial Hackett

Last Updated:

Views: 6329

Rating: 4.1 / 5 (72 voted)

Reviews: 87% of readers found this page helpful

Author information

Name: Nathanial Hackett

Birthday: 1997-10-09

Address: Apt. 935 264 Abshire Canyon, South Nerissachester, NM 01800

Phone: +9752624861224

Job: Forward Technology Assistant

Hobby: Listening to music, Shopping, Vacation, Baton twirling, Flower arranging, Blacksmithing, Do it yourself

Introduction: My name is Nathanial Hackett, I am a lovely, curious, smiling, lively, thoughtful, courageous, lively person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.